Turgay Mersin Ortaokulu

Vizyon: Eğitim öğretim etkinliklerinde çağdaş eğitimin gerektirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunan , okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede öncü ve örnek bir eğitim kurumu haline getirmek.

Misyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında ; kendine ve ülkesine karşı sorumlu , ilgi ve yeteneklerinin farkında olan, toplumsal değerlere önem veren , bireysel farklılıklara saygı gösteren , duygu ve düşüncelerini ifade edebilen , başkalarının duygu ve düşüncelerine saygı gösteren bireyler yetiştirmek; sevgi, saygı , hoşgörü , huzur ve güvenin hakim olduğu bir eğitim kurumu olmak hedefimizdir.

Başarılar: 2015 - 2016 TEOG 1. Sınav Türkiye Birincisi 2015 - 2016 Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Üçüncüsü

Saatler: 8:30 - 15:00
Isınma: DOĞALGAZ